2011. december 31., szombat

Sterlig Ezüst és Lápisz Nyaklánc Medve Medállal - Jelenlegi ára: 10 545 Ft

SG-08864US
Tudta-e Ön, hogy úgy tartják:
A lápisz lazuli: hozzásegíti a Nyilas és a Szűz jegyűt egy jobb önértékeléshez és a külvilág megismeréséhez. A Halak, Bak és a Vízöntő jegyűekhez szintén hozzárendelhető ez a különleges kő.
Figyelmességet és nyugalmat közvetít. Ideális beszédterápiák kíséreteként. Az igazság köveként lehetővé tesz laza hangnemben lezajló beszélgetéseket. Segíti az őszinteséget, az igazságszeretet, a konfliktuskészséget, szemben a hamis szerénységgel. Spirituális fejlődést ad, erősíti a tisztán látó, tisztán halló és az érzékeny hajlamot, az öntudatot, támogatja a csapatszellemet és döntési képességet. Támogatja a barátságra, szerelemre és partnerkapcsolatra való igényt. Segít a blokkokat, a félelmeket és az előítéleteket leépíteni. A lápisz lazuli segít koncentrációs és tanulási problémáknál. Azáltal, hogy a lápisz lazuli csökkenti a vérnyomást, nyugodt alaphangulat jön létre, amiben nagyon fogékonyak vagyunk a szellemi dolgokra. Erősíti a test különböző mirigyeinek működőképességét a torokrész és a tüdő megbetegedéseinél. Feloldja a görcsöket és megnyugtató hatása van fejfájásnál, idegzsábánál és végtagfájdalomnál. Megelőzi a bőrbetegségeket, enyhíti a gyulladásokat, megakadályozza a lerakódásokat az erekben és ezzel csökkenti az agyvérzés és az infarktus kialakulásának lehetőségét. Pajzsmirigyműködést szabályozó, menstruációs ciklust meghosszabbító. Szemölcsök ellen is jó.
A KLUGEX közel két évtizedes üzleti múltra tekint vissza. A cégünk által forgalmazott ékszerek eredetisége 100% garantált.
Minden termékünkre 8 napos visszavásárlási garanciát vállalunk!
Az esetlegesen felmerülő vámköltségekért minden esetben a vevő felelős.
Javasoljuk ékszert csak megbízható forrásból vásároljon, ne dőljön be a piacot elárasztott hamisan fémjelzett értéktelen fémekből készült utánzatoknak!



Jelenlegi ára: 10 545 Ft

Az aukció vége: 2012-01-03 00:16
. Sterlig Ezüst és Lápisz Nyaklánc Medve Medállal - Jelenlegi ára: 10 545 Ft