2011. december 23., péntek

IPHONE 4S nincs minimálár!!!!Fehér!!!CSAK - Jelenlegi ára: 129 000 Ft

APPLE IPHONE 4S 16GB FEHER, FEKETE VADONAT UJ, AZONNAL!!! A TEÉEFON TELJESEN ÚJ CSAK KIPRÓBÁLT DE MONDHATNI HOGY BONTATLAN, MINDEN GYÁRILAG FELRAKOTT FÓLIÁVAL RENDELKEZIK, NEM HITELRE VETT TELEFON!!! 130-150 KÖZÖTTI AJÁNLATOKAT MEGHALGATOM. AZÉRT ELADÓ MERT AJÁNDÉK VOLT (2DB) DE SAJNOS MUNKÁM MIATT ÉS A MENYASSZONYOM MUNKÁJA MIATT NEM TUDJUK HASZNÁLNI, AHHOZ DRÁGA HOGY ÖSSZE VISSZA DOBÁLJAM. EGY FEHÉR ÉS EGY FEKETE VAN.
Kikodolva nincsen,  tehát kodolás a vevő feladata lesz A legújabb software van rajta! Atveteli szerződést irhatunk es garantálom, hogy nem tiltják le a telefont.: nav class="scroll-tiles">
: hgroup class="column last">
Kétmagos A5 chip. Teljesen új 8 megapixeles kamera és optika.
iOS 5 és iCloud. Ez minden idők legnagyszerűbb iPhone készüléke.
Teljesítmény
8 MP-es kamera
1080p HD videók
Retina kijelző
iOS
iCloud
FaceTime
App Store
: nav class="scroll-tiles">
Kétmagos A5 chip.
Az eddigi legerősebb iPhone processzor.
Az A5 processzor két magja akár kétszeres számítási teljesítményre is képes, a grafikus teljesítmény pedig akár meg is hétszereződhet. 1 Látni fogod a különbséget, mert egyszerűen gyors. Az iPhone 4S fürgén válaszol minden kérésedre, de ezt te is érezni fogod, amikor megnyitsz egy alkalmazást, böngészel vele a weben, játszol rajta, vagy bármi mással foglalatoskodsz. És mindegy, mit csinálsz, nem kell abbahagynod: az A5 chip olyan energiatakarékos, hogy az iPhone 4S az üzemidő terén is kimagaslót nyújt.
: figure>
: figcaption>Az iPhone 4S a játékosok telefonja is. Az A5 chip akár hétszer gyorsabb grafikus teljesítményre is képes, ezért a játékok gördülékenyebben futnak, és ettől valósághűbbé válnak. A grafikus funkciókra támaszkodó alkalmazások még gyorsabbak.
: nav class="scroll-tiles">
Lehet egyáltalán egy ilyen kamera egy telefonban?
 
Fotógaléria: Retusálásmentes felvételek az iPhone 4S kamerájával.
 
Alighanem ez a legjobb kamera, amit valaha telefonon láttál. A minden elemében új optika miatt pedig alighanem az egyetlen kamera is, amire szükséged lehet. Miért? Mert minden kép 8 megapixeles felbontásban készül, az objektív pedig nagyobb, f/2, 4-es fényrekesszel rendelkezik. És akkor nem is beszéltünk még a továbbfejlesztett hátoldali fényérzékelőről, a kiváló automatikus fehéregyensúlyról, a még nagyobb színhűségről, az arcfelismerésről és a bemozdulások okozta elmosódások csökkentéséről – pedig mindez azt jelenti, hogy mindegy, hány embert fotózol, mindegy a fény mennyisége, és mindegy, mennyire mozognak a képen, mert a végén minden pontosan úgy fog kinézni, ahogy kell. Egész biztos, hogy ámulatba esel majd a fotók láttán.
: nav class="scroll-tiles">: nav class="scroll-tiles">
: figcaption>Az iPhone 4S kamerája 8 megapixeles, vagyis a képpontok száma 60%-kal több, mint az iPhone 4 készülékeken. A nagyobb telítődési kapacitású kialakítás még több fényt tud összegyűjteni. A több megapixel és a több fény eredménye: jelentős előrelépés a képek felbontásában és részletességében.
: hgroup class="headline-icon">
Videofelvételek készítése.
Fantasztikus 1080p HD minőségben.
 
Már bárhol készíthetsz 1080p felbontású HD videofelvételeket is. A teljesen új optikának köszönhetően a fény mindig elegendő, a színek természetesek, a végeredmény pedig még az emlékeknél is szebb. A videostabilizátor kiegyenlíti a kéz remegését. Ha ez még nem lenne elég, a videókat szerkesztheted és meg is oszthatod iPhone-oddal – mindezt az elvárható gyorsasággal.
/gallery-view
: figure>: figcaption>Az 1080p felbontású HD videók másodpercenként 30 képkockából állnak. A fejlett hátoldali fényérzékelő és a nagyobb fényrekesz még több fényt enged be. A továbbfejlesztett automatikus fehéregyensúly még pontosabbá teszi a színeket. A szükség esetén bekapcsoló zajcsökkentés révén rossz fényviszonyok mellett is nagyszerű felvételeket készíthetsz.
iOS. A világ legfejlettebb mobil operációs rendszere.
És egyben a legegyszerűbben használható is.
Az iOS fejlődésével minden teendőt egyszerűbb elvégezni – ezért járhat az iOS évekkel előrébb más rendszereknél. Az iOS 5 azonban még nagyobbat lépett: 200 új funkció jelent meg az iPhone 4S készülékeken. Íme, néhány a kedvenceink közül.
: figure class="column first">
A TELEFONT BARANYA MEGYÉBEN LEHET SZEMÉLYESEN ÁTVENNI 50 % ELŐREUTALÁS UTÁN!!!



Jelenlegi ára: 129 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-07 23:38
. IPHONE 4S nincs minimálár!!!!Fehér!!!CSAK - Jelenlegi ára: 129 000 Ft