2012. március 2., péntek

Botswana nyaklánc For Him acháttal, tigrisszemmel - Jelenlegi ára: 6 100 Ft

Botswana kollekció For Him
Hibátlan, gyógyító botswanai achát és tigrisszem gyöngyökből tibeti ezüsttel kombinálva született meg ez a vagány, mégis elegáns nyaklánc, mely egészen biztosan nem jön szembe az utcán!
Hossza: 50 cm
Ha a méret nem megfelelő, de tetszik az ékszer, üsd le bátran, elkészítem abban a méretben, amiben szeretnéd!
A nyaklánchoz tökéletesen illő karkötő ( 20 cm ) is megtalálható az aukcióim között, ezeket szettben (8. 600. -) előnyösebb áron vásárolhatod meg, postaköltséget spórolva.
-Achát:
Tulajdonságai:
Minden színben meglelhető, többnyire szürke, kékesszürke, zöldesszürke, szürkésfehér, barna csíkozással, áttetsző. Kristályszerkezete: trigonális. Mohs-keménység: 6-7. Sűrűsége: 2. 59-2, 61 Képlete: SiO2Előfordulás: Német o., Orosz o. Olasz o. India, Ausztrália, Dél-Afrika, stb.
Nyugati csillagjegy (horoszkóp): Bika, Ikrek, Rák, Skorpió. Indián csillagjegy: Szarvas. Kínai csillagjegy: Kígyó, Ló, Bárány, Disznó. Elemek: típusonként változik.
Gyógyhatásai:
Tisztítják az aurát. Megnyugtatják az elmét, ezért gondolattisztítók. Egyensúlyt teremt bennünk. Kiegyensúlyozzák a jin és jan energiát. Ráébresztenek önmagunk értékeire. Emésztést, lelket segítők, serkentők. Tisztítják érzelmeinket is. Hasnyálmirigy gyógyítók, vagyis feltárják előttünk az élet édességét. Kiigazítják az agy energiarendszerét, kiegyensúlyozzák a két agyféltekét. Tisztítják a keringési rendszert.
A tisztaság kövei, hiszen szembesít önmagam káoszával, gondolataim és érzelmeim zűrzavarával. De szembesít önmagam démonaival, a félelmeimmel, megítéléseimmel is. Szembesít a felismeréssel, hogy mindazt a bajt, problémát, amit megélek én okozom magamnak. A hogyant is megmutatja, hiszen rávilágít a nekem kárt okozó gondolataimra, és a hozzájuk kapcsolódó félelmeimre. Mivel tudom a vonzás törvényét, amit minden nagy tanító tanított Jézus Krisztustól elkezdve, hogy a hasonló energia vonzza a hasonló energiát könnyen megérthettem, hogy mindazt, amit kiengedek gondolataim és érzelmeim révén, bevonzom életembe és meg fogom tapasztalni hiszen energiát adtam neki. Segítségével, különösen ha kérem tőle, kivezet ebből a káoszból, mégpedig úgy, hogy felerősíti a Benső Hangot, a bennem Élő Isten hangját. Lecsendesíti az elmét, ezért a csend köve is. Meghallom Isten hangját önmagamban. Segítségemre van abban is, hogy egyensúlyba kerüljek a jelen időbe, mert a Bennem Élő Istennel csak jelen időbe lehet kommunikálni. Teszi ezt olyan módon, hogy a férfi, női oldalam kiegyensúlyozza.
-Botswanai achát:
Tulajdonságai:
Szín: szinte minden színárnyalatban előfordulhat.
Ismertető jele: minden esetben szalagszerű rajzolata
A szenvedély köve. Az ellenem dolgozó, nekem kárt okozó szenvedélyeimet átvilágítja, hogy minek a pótlására csinálom magamnak. Segít egészséges tevékenységgé változtatni őket. Vagy akár le is tehetem őket. Szembesít gondjaimmal, problémáimmal. Segítségével kioldozhatom őket. Vagyis megtalálhatom a megoldást. Ezért a kreativitás köve is. Szembesít blokkokozó félelmeimmel, megítéléseimmel is. Segít rendet rakni. Elme és tudattisztító, mert együtt rezeg az aggyal. Amikor megtörtént a rendrakás, segíti az oxigén atomok vas atomokhoz való kapcsolódását, ezért vértisztító is. Tudattisztító hatásával elvezethet a bennem Élő Istenhez, és segít az összekapcsolódásban. A botswana achát minden csakrához kapcsolódik. Ezért a bőr gyógyítója. Ez a kő a probléma megoldások köve. Szembesít mindazzal az érzelemmel, és régi gondolatmintával, ami gátol abban, hogy utamon tovább haladhassak. Mivel segítségével feltárul előttem az ok és az okozat, hozzáfoghatok kioldozni, átalakítani azokat. Jó ha ezt elmondom neki hangosan, hogy testem és angyalaim is tudomásul vegyék. Mert hangom keltette rezgések frekvenciája beindítja a változásokat. Ezekhez a változásokhoz erőt ad, támogat, hogy folyamatossá legyen a munka. Segítségével feltárul előttem életem új valósága, és mert eltávolítottam az akadályokat magamévá tehetem, belevethetem magam.
-Tigrisszem:
Tulajdonságai:
Szín: sárgásbarna, aranybarna Átlátszóság: áttetsző, átlátszó Porszín: fehér Mohs-keménység: 6, 5-7 Sűrűség: 2, 58-2, 65 Képlet: SiO2 Ásványtanilag: sárgásbarnán erezett kvarc Kristályszerkezet: trigonális Keletkezés módja: üledékes Előfordulás: Dél-Afrika, India, Mexikó, Ausztrália Nyugati csillagjegy: Ikrek, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Nyilas Kínai csillagjegy: Ló, Majom, Kakas, Disznó, Patkány Elem: föld
Gyógyhatásai:
Gyógyítja a szemet, torkot, nemzőszervet, törött csontot, szűkületeket.
A tigrisszem erősíti a légutakat és a tüdőt, ezért meghűlés, köhögés, asztma, és bronchitis esetén segítheti a gyógyulást.
Hatással van az ízületekre és a csontozatra is, alkalmazása csonttörés esetén ajánlott.
Aktiválja a mozgásszerveket, hatásos azok merevségével szemben.
A tigrisszem hatásos segítség az idegi betegségek esetében is, az ideggyulladástól az idegességig, de epilepszia és skizofrénia vagy paranoia, üldözési mánia és szellemi eltévelyedések ellen is hasonlóan jó segítség.
A tigrisszem pozitív hatást gyakorol az agyra és a koncentráló képességre.
Aktiválja döntési képességünket, bátorságunkat és tetterőnket, segít a döntések meghozatalában és problémáink megoldásában.
A tigrisszem révén feloldhatók az emocionális blokádok.
Amint az már ránézésre is látszik, e kőben többféle rezgés egyesül, így a segítségével megtanulhatunk távolságot tartani, s egy bizonyos sorrendet felállítani.
A tigrisszem megfékezi a túláradó energiákat és izgalmakat.
Mélységes belső béke és védettség, érzelmi mélység fejlődik ki hatására.
Használatával kifejleszthetjük magunkban a mások iránti bizalom és megértés képességét.
A tigrisszem a solar és a megemésztés köve. Segítségével megérthetem mik azok a gondok, melyek lezárják életem. Ez a kő segít velük szembeszállni, megkérdezni mire tanítasz engem, miért csináltalak magamnak. Amikor a gondok átadják tanításukat, nagy sóhajok és szívdobogás közepette, ahogy felfogó képességem kitárulva megértem, (megemésztem) őket (áttekintem), terhüket letéve tovább léphetek végre. Segít a tervezésben a tovább haladásban és az álmaim megvalósításában.
-Tibeti Ezüst:
A tibeti ezüst egy fémötvözet, amely 38% ezüstöt tartalmaz, és hagyományos tibeti technológiával készül. Garantáltan antiallergén, leteszteltük. Nem feketedik, nikkelmentes, hordás hatására csak fényesedik.
Különleges féldrágakőből készült egyedi ékszerek, egyenesen a készítőtől!
Nézd meg a többi termékemet is, biztosan találsz neked tetsző darabokat : )


Jelenlegi ára: 6 100 Ft

Az aukció vége: 2012-03-11 19:00
. Botswana nyaklánc For Him acháttal, tigrisszemmel - Jelenlegi ára: 6 100 Ft