2012. február 21., kedd

E cigi 50 Patronnal! 1 ft NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

A termék főbb jellemzői:  
Az e-cigaretta akkumulátorral működik. Belsejében a nikotintartalmú folyadékot -melyet e-liquidnek neveznek- egy miniatűr porlasztó pumpa egy porlasztó cellába nyomja. Az itt lévő liquidet 0, 5 ľm-1, 5 ľm ködszerű cseppekké porlasztja a magas frekvenciás, ultrahangos vibrációs mezőben. Ezután a füstköd cseppecskéket szétszórja a belélegzéskor keletkező légáramlat, végezetül pára keletkezik, mely a cigaretta füstjét utánozza. Mielőtt mikroporlasztja a folyadékot, felmelegíti, hogy csökkentse annak felületi feszültségét oly mértékig, hogy azt a legkönnyebb legyen porlasztani.  
Az elektromos cigaretta a hagyományos cigarettának nem csak a füstjét, hanem a füst hőmérsékletét (50-60 °C) is szimulálja, mely segít felfrissülni, valamint kielégíti a vidámság érzetünket. Biztosítja a dohányosok lélektanilag megszokott függőségeit, így érve el az emberközeli, egészségesebb dohányzást. Az e-cigaretta mindez idő alatt úgy viselkedik, mint a hagyományos cigaretta, ugyanakkor nem tartalmazza azokat a káros anyagokat, mint a szén-monoxid, nitrogén-dioxid, hidrogén-cianid, sav, arzén, ólom, higany, és megkíméli a környezetünkben tartózkodókat is.  
Használati tudnivalók:  
Az e-cigaretta három részből áll. A porlasztóról lecsavarható fehér henger tartalmazza az akkut. Az akku lecsavarása után, ellenkező irányba tekerve csatlakoztatható a töltőaljzathoz. Az aljzat vezetékének végén lévő csatlakozó közvetlenül bedugható a számítógép USB-jébe, vagy a készletben lévő 220V-os hálózati, illetve 12V-os szivargyújtó adapter kimenetébe. A töltést az akku végén lévő piros fény jelzi, amely a teljes töltöttség elérésekor elalszik. Első 2-3 alkalommal 5 órán át kell folyamatosan tölteni, függetlenül a kijelző fényétől. Ezt követően a töltési idő kb. 2-3 óra. A lemerülő akkura – használat közben- a led villogása figyelmeztet.  
A csomagban lévő cigarettáról húzzuk le a végzáró kupakot, majd a mellékelt 10db-os parton csomagból vegyünk ki egyet, és nyomjuk rá a porlasztóra, egészen a perem ütközéséig. Így az előzetesen feltöltött akkuval a cigaretta készen áll a használatra.
A termék optimális élettartama miatt, a használata során ügyeljen az alábbiakra:  
- a patronból lassan szívja a füstöt (gőzt) 
- a cigarettát tartsa nagyjából vízszintesen, miközben szívja
- az egyes szívások között hagyjon legalább 1-2 perc szünetet az izzító szál túlmelegedését megelőzendő
- egy patron 10-15 szál hagyományos cigaretta nikotintartalmával egyenértékű, azonban az e-cigarettánál ezt kevesesebb szívással juttathatja a szervezetébe
- az elhasználódott patront cserélje ki, amennyiben a feltöltött akku ellenére gyengének találja a füstöt, vagy a szokásostól eltérő ízt érzékel
Biztonsági figyelmeztetések:
- a hagyományos cigarettákhoz hasonlóan, az e-cigaretta használata 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
- nikotinra érzékenyek ne használják a terméket!
- a készülék szobahőmérsékleten, száraz helyen, gyermekek elől elzárva tárolandó
- a cserélhető patronok egyszeri használatra készültek, utántöltésük tilos!
E-cigaretta készlet tartalma:  
1db komplett e-cigi (akku, porlasztó, patron) 
10 db szipka/patron (amely összesen kb. 100-150 szál cigarettának felel meg)
1db 220V-os hálózati töltő 
1db 12V-os szgk. aljzatról (szivargyújtóról) működő töltő 
1db 5V USB (számítógép csatlakozó) töltő
Egyszer volt ki próbálva, nekem megmondom összintén, hogy nem jött be, ezért adom el, mert csak itt áll és nem használom, a termék tökéletesen müködik.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-02-21 08:15
. E cigi 50 Patronnal! 1 ft NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft