2011. június 12., vasárnap

ABC Design babakocsi bolygók.+rovarh.+táska+esőv. - Jelenlegi ára: 16 000 Ft

ABC Design bolygókerekes babakocsi+esővédő+rovarháló+táska+mózeshordozó
Gyönyörű világoskék-sötétkék-barna színű, macis mintájú, nagyon fiús babakocsi.
A kocsihoz táska is tartozik, amely ugyan eredetileg nem kifejezetten pelenkázó táska, de pont ugyanilyen színű, így nagyon mutatós vele, a babakocsira rögzíthető. Mindkét irányból tolható, a tolókar magassága állítható.
Könnyen összecsukható, nyitható.
Elöl dupla, 19 cmátmérőjű bolygókerekek, melyek egy mozdulattal fixálhatóak, hátul nem bolygó, 21. 5 cm átmérőjű kerekei vannak. Tökéletes állapotú fékek, minden fékezőkör ép, a fék kifogástalan.
Nagyon biztonságos, öt pontos biztonsági öv. Lábtartója állítható.
Téli lábzsák, így teljesen téliesíthető, nagyon meleg babakocsi. Érdekessége, hogy a lábzsák/kocsitakaró mindkét fele használható, az egyik fele teljesen sötétkék, a másik fele világoskék, maci mintával. A maci mintás oldalon barna mobiltartó tok is található.
Kupolájának tetején kinyitható kukucskáló, hogybármikor láthassad a kicsit. A kocsihoz a lábzsákból előzippzárazható saját rovarháló is tartozik, amivel teljesen rovarmentessé tehető a babakocsi. Kivehető, és kihajtható, kapaszkodó, mindez nagyon kellemes a nagyobb babáknak, és a mamáknak, a ki-be szállásnál.
Alul nagy bevásárló kosár, mely valóban sokat bír.
Kék szegélyű esővédő is tartozék, mellyel bármikor sétálhattok. Egy helyen elengedte a nylon a szegélyt, de olyan oldalsó részen, ahol gyakorlatilag nincs szerepe, így teljes mértékben használható ettől még az esővédő.
Nagyon meleg, szép, a kocsival egyező mintálú, alján, és két végén merevített textil mózeskosara van, amely lábzsákká is alakítható, ha a merevítőket kivesszük. Egy ötletes megoldás révén, a baba ezzel a lábzsákkal együtt is becsatolható a kocsiba.
A mózeskosár nagyon biztonságosan, több ponton is rögzíthető a babakocsiba, így bármilyen lejtős terepen is bátran használható.
Körül zipp-záros, így nem kell az egész tetejét levenni, ha a babához szeretnél férni, elég addig kizippzárazni, ameddig szükséges.
A mózest az autóba is tudod rögzíteni, mivel van nyílás a biztonsági övnek.
Igazán univerzális kocsi, amely tökéletes akár szűk folyosókon kanyarogva, akár földúton, vagy hóban használva.  A textilmózessel együtt minden megvan, ami csak kellhet a baba szállításához.
Teljesen kitisztítva, a kocsin a váz és a bevásárlókosár is, a hordozó is. A fogantyúk, műanyag részek is fertőtlenítve! A textíliák mosva, fertőtlenítve.
Babakocsi szerelő által átnézett tökéletes műszaki, és esztétikai állapot.
Nem kopott, nem szakadt, nem fakó.
Azonnal használhatóan, illatosan adom át, sem állatszőr, sem dohányfüst nincs a háztartásban!!!
Kérdezz bátran, korrekten válaszolok!
Kérlek nézd meg az értékeléseimet! Bennem valóban megbízhatsz! Sok-sok elégedett vásárlóm van!
Ha szeretnéd az aukció végénél hamarabb a kocsit, keress bátran, amennyiben még nincs licitem, azonnal le tudom zárni az aukciót, és máris a tied lehet!
Nézd meg a többi termékeimet is, mind hibátlan, márkás, /Bergon, Simbaba, Top Rider, Pierre Cardin, stb.. /újszerű komplett babakocsi szett, rendkívül olcsó áron. A Galériában , itt az oldal alján is tudsz válogatni!
Kínálatomat folyamatosan bővítem, változtatom, nézz be gyakran.....
 


Jelenlegi ára: 16 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-17 18:33
. ABC Design babakocsi bolygók.+rovarh.+táska+esőv. - Jelenlegi ára: 16 000 Ft