2011. május 27., péntek

ÚJ Professzionális 12db-os Díszítő UV Zselé 8ml - Jelenlegi ára: 8 499 Ft


ÚJ Professzionális 12db-os Műköröm Díszítő
Zselé Otthoni illetve Professzionális felhasználásra
Néhány dolog, amit jó tudni a színes zselékről, mielőtt valaki vásárlásra szánja el magát vagy használni kezdi őket. A színes zselékről általában elmondható, hogy lágy állagúak, könnyen keverhetőek egymással a színek, sokkal folyékonyabbak, mint az építésre használható zselék.  Pontosan emiatt nem is használhatóak önmagukban műköröm építésére, mindenképpen egy már meglévő alapra kenjük, hiszen díszítésre szolgálnak. A színes zselék lehetnek csillámosak, metálosak, gyöngyház fényűek, mattak, teltszínűek és vízszerűek.
Annak ellenére, hogy a csillámos zselét “ kikeverhetjük”, érdemesebb egy már készen lévő tégellyel megvásárolnunk, mert egy építő zselé nem elég lágy ahhoz, hogy lakkozó mozdulatokkal felvihessük vagy könnyen elkeverhessük más színes zselékkel.
Vásárláskor érdemes harmonizáló színeket összeválogatni, vagy a zselé színéhez megfelelő díszeket választani.
Átmenet készítéséhez használjunk pontozótűt, aminek gömbölyű fejével könnyen keverhetjük a színeket. Minél simább átmenetet szeretnénk, annál tovább “ kevergessük”, minél rusztikusabb hatást, annál nagyobb mozdulatokkal csináljuk. Mindig a köröm teljes felületén végezzük el a körözést, mert így kapunk törések nélküli átmenetet.
Bolti ára egy 8 ml-s darabnak 4500 Ft!
Nálam most csak 700 Ft/db a 12zselé csak 8499 Ft
Bevezető áron!
Ne haggya ki!
Szállítási Idő 9-10 Munkanap!
Fizetés Előre Utalás Után !!



Jelenlegi ára: 8 499 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 19:41
. ÚJ Professzionális 12db-os Díszítő UV Zselé 8ml - Jelenlegi ára: 8 499 Ft