2011. április 25., hétfő

Parti Nagy Lajos: A vak murmutér - Jelenlegi ára: 2 600 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A vak murmutérA könyv listaára: 2990 Ft. Leírás:
Nyolc év alatt írta meg Parti Nagy Lajos korunk elemi enciklopédiáját, olyan irodalmi stílusban, mintha Pepin bácsi mesélné folyamatosan, ódonveretes magyar nyelven mindazon tényeket, melyeket egy múzsának választott, szótárakat, kalendáriumokat, tudományos műveket fogyasztó és megemésztő, hörcsög-vakondok-mormotaszerű murmutér súg a fülébe, aki annyira tárgyilagos, hogy látása sincs. A világ régtől fogva földből, vízből, tűzből és levegőből áll, melyek a mindenséget kitöltik. A szerző tehát az elemek sorrendjében kutakodik, számba véve a föld teremtését, az azt megpillantó matróz kiáltását, a nyelvész okoskodását. Földből teremtetett a lélek, az ember, a Föld az az égitest, melyen lakunk, melyet mérnek a geodéták, amit birtokolni vágyunk, melyre fekve megkönnyebbedik halálunk. Az elemeket és a hozzájuk kapcsolódó jelentéseket és magyarázatokat olvasva, harsány nevetések közepette átérezzük azt, hogy milyen izgalmas, érdekes játék a szavak megértése, a szavak teremtése, az érzékelt folyamatok mondatokba öntése, és a mondatok sokaságával hogyan írható le a sokszínű világunk. A kötetet zseniálisan illusztráló Banga Ferenc több száz rajza között, az okos, az okoskodó, az esendő, a buta emberek mellett felfedezhetjük a vak Murmutért is... Minden irodalomkedvelő olvasónak ajánlható mű. ISBN: 978-963-14-2604-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 600 Ft

Az aukció vége: 2011-04-28 04:26
. Parti Nagy Lajos: A vak murmutér - Jelenlegi ára: 2 600 Ft